ЗА НАСекипите, които стоят зад изграждането на South End Residences
Ние от "Лидер Инвестмънт" и
"Калисто - Мати" сме ангажирали изключителен екип от професионалисти за реализирането на проекта. Целта ни е да създадем луксозна и комфортна среда на живот в динамиката на големия град. Вземайки за пример най-високите стандарти в проектирането и строителството, нашият стремеж е да превърнем комплекса в луксозна, функционална и екологична жилищна среда.

Проектът  South End Residences е замислен и създаден с идеята за максимално осигуряване на комфорт, както на млади семейства с деца, така и на тези, които държат на спокойствието и уединението. Проект с визия за промяна в усещането за живот в града. Това е иновативен проект, който свързва градската среда с природата. Естетика съчетаваща новите архитектурни тенденции и технологии с повече зеленина и свободни пространства.

Лидер Инвестмънт Инвеститор
Димитър ЗлатановСобственик и управител
"Лидер Инвестмънт" е създадена през 2016г. с основна дейност инвестиции в недвижимо имущество и капиталови пазари
“South End Residences" представлява нова интерпретация на съвременния дизайн, където мащабът и пропорцията отговарят на функцията и въображението“
www.leaderinvestment.bg
Калисто-Мати Инвеститор и Строител
Георги НанковСобственик и управител
"Калисто-Мати" ЕООД е строително-инвестиционна компания с 30 годишен опит в областта на жилищното строителство, с построени и въведени в експлоатация над 160 обекта в България и Германия
"Ние се стремим да създадем за нашите клиенти домове, които съчетават спокойствието и лукса на модерния живот с красотата на природата"
www.kalistomati.com
Иво Петров Архитекти Архитект
арх. Цветан ПетровСобственик и управител
Иво Петров – Архитекти ООД е архитектурна компания основана през 1990 г. с амбицията да осигури на своите клиенти висококачествени услуги в проектирането на жилищни, обществени, индустриални и административни сгради.
„Дизайнът е езикът, който съобщава вашия личен стил.“
www.ip-arch.com